ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε

Σχετικά με εμάς

Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Βορειοδυτική ιδρύθηκε το 1988 με κύριο αντικείμενο την εμπορία συστημάτων Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης – Αγροτικών εφαρμογών. Από το 2001, η Βορειοδυτική Α.Ε.Β.Ε., εδρεύει στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της, στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Άρτας – Ιωαννίνων.

Το 2001 η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO 9002.

Model of house, thermal insulation of roof concept
Το ιδανικό κλίμα συνεργασίας με τους πελάτες της το οποίο βασίζεται στην εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση, το πολύ καλό service, το οποίο βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της που συνεχώς εμπλουτίζεται, κάνουν την Βορειοδυτική Α.Ε.Β.Ε. τον πιο αξιόπιστο προμηθευτή – συνεργάτη του εμπορικού και κατασκευαστικού κόσμου.
Από το 2006 συμμετέχει στην αλυσίδα ERGOLAND.
H Ergoland παρέχει ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις στην ανέγερση και επισκευή κτιρίων. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των θερμομονωτικών υλικών της DOW

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί με τους προμηθευτές της, την κάνει πιο ευέλικτη στο να ανταποκρίνεται και να αντιδρά με ταχύτητα στα μηνύματα της αγοράς.

Συνεργάζεται με προμηθευτές γνωστούς για το κύρος τους και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Η Βορειοδυτική Α.Ε.Β.Ε. είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που μπορεί να καλύψει σε ποσότητα και ποιότητα διατομές οποιασδήποτε απαίτησης.