ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Συστήματα Σωληνώσεων Κτιριακής Αποχέτευσης

Σύστημα σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης από σκληρό PVC-U τριών τοιχωμάτων

Πρόκειται για σωλήνες τριπλού τοιχώματος, οι οποίοι παράγονται σύμφωνα με τις Εθνικές προδιαγραφές ΕΛΟΤ 1256/Β και τις Ευρωπαικές προδιαγραφές ΕΝ 1453. Το εξωτερικό και το εσωτερικό στρώμα παράγεται από σκληρό συμπαγές PVC-Uκαι το μεσαίο από ειδικά επεξεργασμένο διογκωμένο PVC-U.

Τα χαρακτηριστικά τους αυτά εξασφαλίζουν εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες, μεγάλη διάρκεια ζωής και τους καθιστούν ιδανική λύση για όλες τις κτιριακές αποχετεύσεις υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Παράγονται σε διαμέτρους από 32mmμέχρι 200mm σε λευκό χρώμα και συνδέονται με τον ίδο τύπο εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και στους άλλους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC-U.

Σύστημα σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης από σκληρό PVC-U

Πρόκειται για σωλήνες συμπαγούς τοιχώματος, οι οποίοι παράγονται σύμφωνα με τις Εθνικές προδιαγραφές ΕΛΟΤ 686/Β και τις Ευρωπαικές προδιαγραφές ΕΝ 1329. Τα χαρακτηριστικά τους αυτά εξασφαλίζουν εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες, μεγάλη διάρκεια ζωής και τους καθιστούν ιδανική λύση για όλες τις κτιριακές αποχετεύσεις υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Παράγονται σε διαμέτρους από 32mmμέχρι 200mm σε γκρί χρώμα και συνδέονται με τον ίδο τύπο εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και στους άλλους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC-U.

Σύστημα σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης από σκληρό PVC-U

Πρόκειται για σωλήνες συμπαγούς τοιχώματος, οι οποίοι παράγονται σύμφωνα με τις Εθνικές προδιαγραφές ΕΛΟΤ 686/Α. Εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αποτελούν ιδανική λύση για όλες τις κτιριακές αποχετεύσεις υψηλών προδιαγραφών που υπόκεινται σε αυξημένες καταπονήσεις.

Παράγονται σε διαμέτρους από 32mmμέχρι 200mm σε γκρί και λευκό χρώμα και συνδέονται με τον ίδο τύπο εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και στους άλλους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC-U

Σύστημα σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης από σκληρό PVC-U

Πρόκειται για σωλήνες συμπαγούς τοιχώματος, οι οποίοι παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές εργοστασιακές προδιαγραφές προσαρμοσμένες σε Εθνικά και Διεθνή πρότυπα. Αποτελούν ιδανική λύση για εφαρμογές προστασίας καλωδίων και εξαερισμού.

Παράγονται σε διαμέτρους από 32mmμέχρι 200mm σε γκρί χρώμα και συνδέονται με τον ίδο τύπο εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και στους άλλους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC-U.

Σύστημα εξαρτημάτων κτιριακής αποχέτευσης από σκληρό PVC-U

Πρόκειται για εξαρτήματα συμπαγούς τοιχώματος τα οποία παράγονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 1329. Τα χαρακτηριστικά τους εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και τα καθιστούν ιδανική λύση για όλες τις κτιριακές αποχετεύσεις υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Παράγονται σε διαμέτρους από 32mm μέχρι 200mm σε γκρι και λευκό χρώμα και συνδέονται με όλους τους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC-U.

Πρόκειται για υδροροή ανοιχτού προφιλ, τύπου Υ25, που περιλαμβάνει πλήρη σειρά εξαρτημάτων και στηριγμάτων ανάλογα με τον τύπο στέγης που θα εγκατασταθεί η ανοιχτή υδροροή.

Οι υδρορροές ανοικτού τύπου Y25 διατίθενται σε μήκη 3 μέτρων και η σύνδεσή τους γίνεται
με ενσωματωμένο ελαστικό δακτύλιο, για καλύτερη απορρόφηση των συστολοδιαστολών.

Σύστημα σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης από πολυπροπυλένιο (PP)

Το σύστημ σωληνώσεων πολυπροπυλενίου (PP) POLYLIFE παράγονται σε τυποποιημένες διαστάσεις σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 1451.

Το συστημά σωληνώσεων POLYLIFE είναι μια ολοκληρωμένη σειρά σωλήνων και εξαρτημάτων πολυπροπυλενίου με εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής και στεγανοποίησης καλύπτοντας τις αυξημένες απαιτήσεις κτιριακής αποχέτευσης για κατοικίες, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδικές λύσεις για εφαρμογές αποχέτευσης μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων. Οι μεγάλες αντοχές σε θερμικές και χημικές καταπονήσεις καθιστούν τα συστήματα σωληνώσεων POLYLIFE την μοναδική αξιόπιστη λύση για χρήσεις σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθαριστήρια (χρήση χημικών), παρασκευαστήρια τροφίμων, εργαστήρια, εστιατόρια κ.α..

Τα συστήματα σωληνώσεων POLYLIFE παρουσιάζουν μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως την εύκολη τοποθέτηση μέσω του συστήματος σύνδεσης Eurosocket χωρίς τηνχρήση κόλλας, την τέλεια εφαρμογή και στεγανοποίηση μέσω ειδικού ελαστικού δακτυλίου και την απόλυτη συμβατότητα με τα υπάρχοντα εγκατεστημένα δίκτυα PVC.Παράλληλα τα συστήματα σωληνώσεων POLYLIFE είναι απόλυτα ασφαλή στην αποθήκευση, μεταφορά, τοποθέτηση και εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στις χημικές ουσίες διατηρώντας λείες τις επιφάνειες στο εσωτερικό των σωληνώσεων, αποτρέποντας το φράξιμο των δικτύων αποχέτευσης από φερτά υλικά, άλατα κλπ.

Σύστημα Σωληνώσεων πολυπροπυλενίου (PP) τριών τοιχωμάτων με ηχομονωτικές ιδιότητες

Το σύστημα σωληνώσεων πολυπροπυλενίου (PP) MASTER 3 παράγεται σε τυποποιημένες διαστάσεις σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 1451. Η ακαμψία δακτυλίου των σωλήνων ξεπερνά τα 4kN/m2  (SN4).

Οι σωλήνες MASTER 3 είναι τριών τοιχωμάτων. Το εσωτερικό παράγεται από πολυπροπυλένιο (PP-CO), το ενδιάμεσο τοίχωμα παράγεται από πολυπροπυλένιο ενισχυμένο με μεταλλικά στοιχεία (PP-MV) και το εξωτερικό τοίχωμα από πολυπροπυλένιο (PP-CO).

Η δομή του σωλήνα έχει σαν αποτέλεσμα την μεγάλη ακαμψία δακτυλίου καθώς και τις εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες. Ως προς τις ηχομονωτικές ιδιότητες το σύστημα MASTER 3 είναι πιστοποιημένο από το Γερμανικό Ιστιτούτο Fraunhofer.

Το συστημά σωληνώσεων POLYLIFE είναι μια ολοκληρωμένη σειρά σωλήνων και εξαρτημάτων πολυπροπυλενίου με εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής και στεγανοποίησης καλύπτοντας τις αυξημένες απαιτήσεις κτιριακής αποχέτευσης για κατοικίες, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδικές λύσεις για εφαρμογές αποχέτευσης υψηλών απαιτήσεων ηχομόνωσης.