ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε

ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 

Είναι σωλήνες αποχέτευσης από PVC με εφαρμογές σε εγκαταστάσεις κτιριακής αποχέτευσης, βιομηχανικές εγκαταστάσεις απορροής λυμάτων, εγκαταστάσεις αποχέτευσης, δίκτυα εξαερισμού και υπόγεια δίκτυα διοχέτευσης καλωδίων.

Παράγονται σε διαμέτρους από 32mm μέχρι 200mm σε γκρί και λευκό χρώμα και συνδέονται με τον ίδιο τύπο εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και στους άλλους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC.

Eίναι σωλήνες αποχέτευσης από PVC με εφαρμογές σε εγκαταστάσεις κτιριακής αποχέτευσης, βιομηχανικές εγκαταστάσεις απορροής λυμάτων, εγκαταστάσεις αποχέτευσης, δίκτυα εξαερισμού και υπόγεια δίκτυα διοχέτευσης καλωδίων.

Πρόκειται για σωλήνες συμπαγούς τοιχώματος, οι οποίοι παράγονται σύμφωνα με τις Ευρωπαικές προδιαγραφές ΕΝ 1329. Τα χαρακτηριστικά τους αυτά εξασφαλίζουν εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες, μεγάλη διάρκεια ζωής και τους καθιστούν ιδανική λύση για όλες τις κτιριακές αποχετεύσεις υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Παράγονται σε διαμέτρους από 32mm μέχρι 200mm σε γκρί και λευκό χρώμα και συνδέονται με τον ίδιο τύπο εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και στους άλλους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC.

Πρόκειται για εξαρτήματα συμπαγούς τοιχώματος τα οποία παράγονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 1329.

Τα χαρακτηριστικά τους εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και τα καθιστούν ιδανική λύση για όλες τις κτιριακές αποχετεύσεις υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Παράγονται σε διαμέτρους από 32mm μέχρι 200mm σε γκρι και λευκό χρώμα και συνδέονται με όλους τους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC U.

Πρόκειται για υδροροή ανοιχτού προφίλ, τύπου Υ25, που περιλαμβάνει πλήρη σειρά εξαρτημάτων και στηριγμάτων ανάλογα με τον τύπο στέγης που θα εγκατασταθεί η ανοιχτή υδροροή.

Οι υδρορροές ανοικτού τύπου Y25 διατίθενται σε μήκη 3 μέτρων και η σύνδεσή τους γίνεται
με ενσωματωμένο ελαστικό δακτύλιο, για καλύτερη απορρόφηση των συστολοδιαστολών.

Το σύστημα σωληνώσεων PP είναι μια ολοκληρωμένη σειρά σωλήνων και εξαρτημάτων πολυπροπυλενίου με εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής και στεγανοποίησης καλύπτοντας τις αυξημένες απαιτήσεις κτιριακής αποχέτευσης για κατοικίες, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδικές λύσεις για εφαρμογές αποχέτευσης μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων.

Διατίθενται σε εξωτερικές διαμέτρους των 40, 50, 75, 100, 110, 125 και 160 mm και σε μήκη των 150, 250, 500, 750, 1000, 1500, 2000 και 3000 mm, καλύπτοντας οποιαδήποτε εφαρμογή. Όλοι οι σωλήνες διατίθενται επίσης στα είδη μονής και διπλής μούφας.

Οι μεγάλες αντοχές σε θερμικές και χημικές καταπονήσεις καθιστούν το σύστημα αυτό την μοναδική αξιόπιστη λύση για χρήσεις σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθαριστήρια (χρήση χημικών), παρασκευαστήρια τροφίμων, εργαστήρια, εστιατόρια κ.α..

Το σύστημα σωληνώσεων PP παρουσιάζει μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως την εύκολη τοποθέτηση χωρίς την χρήση κόλλας, την τέλεια εφαρμογή και στεγανοποίηση μέσω ειδικού ελαστικού δακτυλίου και την απόλυτη συμβατότητα με τα υπάρχοντα εγκατεστημένα δίκτυα PVC.

Παράλληλα είναι απόλυτα ασφαλή στην αποθήκευση, μεταφορά, τοποθέτηση και εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στις χημικές ουσίες διατηρώντας λείες τις επιφάνειες στο εσωτερικό των σωληνώσεων, αποτρέποντας το φράξιμο των δικτύων αποχέτευσης από φερτά υλικά, άλατα κλπ.