ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε

ΝΕΡΟΣΩΛ - ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

Είναι σωλήνας γενικής χρήσεως που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφορά νερού, γεωργικών – χημικών, σε ελαφριές βιομηχανικές εφαρμογές, οικοδομικά, αρδευτικά και κατασκευαστικά έργα. Έχει μεγάλη ευκαμψία, είναι ισχυρός και ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες, ιδανικός για ψυχρά κλίματα με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Διαστάσεις: 1/2” , 5/8”, 3/4”, 1”, 1”1/4, 1”1/2, 2”, 2”1/2, 3”, 3”1/2, 4”, 5”, 6”

Μαλακό και εύκολο στη χρήση. Με τεχνολογία NTS που αποτρέπει το στρίψιμο και το τσάκισμα ενώ χαρίζει στο λάστιχο μεγαλύτερη ευκαμψία. Διαθέτει 6 στρώσεις και antiUV επίστρωση που προστατεύει το λάστιχο από τη γήρανση.

Διαστάσεις: 1/2”, 5/8”, 3/4”, 1”

Ένα λάστιχο ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στη ναυτιλία, κατάλληλο για επαφή με το θαλασσινό νερό, σε λευκό χρώμα.
ΔΟΜΗ: Με 6 στρώσεις, με SKY TECH επίστρωση : μια διάφανη επίστρωση με δύο μπλε γραμμές με ειδική σύνθεση κατά της UV ακτινοβολίας που αποτρέπει την γήρανση του λάστιχου και προσθέτει ένα σατινέ φινίρισμα, ενίσχυση από πλέγμα NTS, μια ενδιάμεση στρώση υποστήριξης, μια μαύρη επίστρωση κατά της άλγης και λευκό προστατευτικό εσωτερικό.

Διαστάσεις: 1/2”, 5/8”, 3/4”, 1”

Εύκαμπτο λάστιχο που είναι κατάλληλο για πότισμα κήπου και μεταφορά νερού.

Διαστάσεις: 1/2”, 5/8”, 3/4”, 1”

Πλακέ σωλήνας (μάνικα) από μαλακό PVC, με εσωτερική δικτυωτή ενίσχυση από πολυεστερικές ίνες. Ελαφριά και ανθεκτική είναι κατάλληλη για αγροτική χρήση, όπως μεταφορά νερού σε χαμηλές πιέσεις και εφαρμογές στάγδην άρδευσης.

Στατικοί Εκτοξευτήρες

Ρυθμιζόμενο τόξο από 50° μέχρι 360°.  Ανύψωση στελέχους 4″/10cm.

Γραναζωτοί Εκτοξευτήρες

Ρυθμιζόμενο τόξο από 50° μέχρι 360°. Ανύψωση στελέχους 4″/10cm.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΚΗΠΟΥ 1/2” 3/4”

Το εξάρτημα αυτό αποσκοπεί στην εύκολη σύνδεση δύο εύκαμπτων σωλήνων κήπου 1/2”, 5/8”, 3/4” αντίστοιχα.

ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 1/2” 3/4” 

Χρησιμοποιείται για την γρήγορη και εύκολη σύνδεση -αποσύνδεση εύκαμπτου σωλήνα με ρακόρ βρύσης, υδρορυθμιστής, λόγχη για μπεκ 1/2”, με ταχυσύνδεσμο κ.α.

ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ 3/4”

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία ταχείας σύνθεσης με θηλυκά σπειρώματα 3/4” και για την δημιουργία ταχυσύνδεσμου – ρακόρ lock Φ16 και Φ20.

ΡΑΚΟΡ ΒΡΥΣΗΣ ΘΗΛΥΚΟ 3/4” 1”

Χρησιμοποιείται για την δημιουργία παροχής ταχείας σύνδεσης με βρύσες ή σε αρσενικά σπειρώματα 3/4” και 1” αντίστοιχα.

ΡΑΚΟΡ ΒΡΥΣΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 3/4”

Χρησιμοποιείται για την δημιουργία παροχής ταχείας σύνδεσης σε εξαρτήματα με θηλυκά σπειρώματα 3/4”.

ΥΔΡΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ

Είναι ένα εξάρτημα εύκολο στη χρήση του και στη σύνδεσή του. Μπορεί να συνδεθεί έμμεσα με σωλήνα κήπου, με την βοήθεια του ταχυσύνδεσμου σωλήνα κήπου 1/2” και 3/4”. Κατά την χρήση του περιστρέφοντας δεξιά ή αριστερά το περικόχλιο του υδρορυθμιστή που βρίσκεται στο εμπρόσθιο άκρο (έξοδος νερού) μπορούμε να ελέγχουμε τη  δέσμη του νερού, ακόμα και με δυνατότητα διακοπής της παροχής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άρδευση γρασιδιού, γλαστρών αλλά και για πλύσιμο οχημάτων και δαπέδων. 

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΚΗΠΟΥ 

Εύχρηστο και απλό εξάρτημα για την τακτοποίηση του σωλήνα κήπου στη βεράντα, στον κήπο κ.α. Είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση της λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού της. Φέρει ειδικές νευρώσεις για μεγαλύτερη αντοχή στο βάρος, ειδικές εγκοπές για την εύκολη τοποθέτηση σε τοίχο καθώς και ειδικές υποδοχές για την προσαρμογή εξαρτημάτων κήπου.

ΑΝΤΙΠΑΓΕΤΙΚΗ ΒΡΥΣΗ ΜΠΙΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ

Ορειχάλκινη επιχρωμιωμένη μπίλια. Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας -20°C / 75°C

ΒΡΥΣΗ ΜΠΙΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ 

Ορειχάλκινη επιχρωμιωμένη μπίλια. Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας 0°C / 75°C

ΒΡΥΣΗ ΜΠΙΛΙΑΣ